2010/02/04

Tegnap este végre megérkeztek a várva várt fonalak, így nekikezdhettem a keresztszemes képnek, ami annyira tetszett. Ő lesz az, ha készen lesz, eddig 3 órát foglalkoztam vele.



Nagyon izgulok, kár, hogy nem nagyon van időm ezzel foglalkozni, hiszen most nagyon beindult a munka is és számtalan egyéb probléma is nyomja a vállunk. Például tegnap este megszültem a válaszlevelet Norbi ügyvédjének, nehogy Norbi azt gondolja, hogy bármit kitalál, aszerint fogunk ugrálni és persze mint mindig, azonnal. Ma délután már válaszolt is, de persze nem az ügyvéd, hanem Norbi, a szokásos mocskolódó stílusban. Szerencsére már elértül azt az állapotot, amikor csak nevetünk az egész helyzeten, fogalma sincs, mennyire átlátszóak a hülyeségei. Hihetetlen, milyen mértékben képes megalázni saját magát, az a kevés tartása is teljesen eltűnt, ami eddig volt, műveltsége pedig sosem létezett.
Tegnap voltam orvosnál is, megnyugtatott, hogy a mellkasi fájdalmaim valószínűleg megint a mitrális prolapsusnak köszönhetőek, nem kell miatta aggódnom. Tetszik az új háziorvosom, nagyon alapos és nagyon kedves.

Nincsenek megjegyzések: